O-Festivalen (NC Mellom) (24.06.2023)
Kategori: Nasjonal konk
Kart/område: Spinnern
Arrangør: Oppsal OL
Land: Norway
Disiplin: Mellom
Distanse: 4.37 km
Tid: 29:19
Gj.sn. HR: 182
Maksimum HR: 200
O-Festivalen Mellom

Følte meg ikke super fysisk, og det viser seg også. Tekniske gjennomføringen helt passe, men synes jeg havnet litt for langt ned på lista...

1-5: Synes det første 5 postene går greit. Taper litt på trasevalg til 2 og ellers jevnt.

6: Tror jeg tok av stien (den jeg løper på første halvdel av strekket) under strek. Havner for langt venstre og egentlig litt flaks at jeg tar meg inn igjen. Tipper 1:00 i bomtid.

7: Drålig veivalg. Beste var nok enten opp eller ned. Rett på kan funke om man tar opp fra myra og ikke legger ned nede i myrdraget som jeg gjorde. Brukte mye tid på strekket i starten, men hjelper ingen ting når man bare ser på krartet uten å ta noen beslutnigner. Er hele 1:30 bak på strekket.

8-12: God periode! Fint, men burde løpt stien ned fra platået etter 10. post.

13: Stopper for tidlig og får ting til å stemme oppe på toppen av ryggen. Bommtid 30sek.

14: Blir usikker inn i post og løper med de første og beste steinene jeg ser. Hold i kompasset!! Bommtid ca 30sek.Alt i alt en del bra men synes det er uvandt å løpe o. Formen ganske tja og mulig pågående sykdom ikke optimalt. Trenger mer hardøkter på kart og kanskje løp. Selv om jeg tidvis fant flyten i dag så synes jeg at det er uvandt og jeg merker det har blitt trent for lite på ekte skogsorientering.
Vis kommentarer (0)
 
O-Festivalen (NC Mellom) (24.06.2023) O-Festivalen (NC Mellom) (24.06.2023)