NM Ski-o Lang (05.02.2022)
Kategori: Nasjonal konk
Arrangør: Botne
Disiplin: Lang
Distanse: 17 km
Tid: 70:49
Gj.sn. HR: 154
Maksimum HR: 197
S-2: Grei start med godt veivalg til 2.
3: Katastrofe allerede. Velger å gå litt lengre rundt og det tror jeg var bra. På veg ned siste bakken mot 3. så hekter jeg skia inn i en busk og river av høyre binding. Blir stående i to min for å prøve å sette den på igjen, men den sitter bare halvvegs. Vurderer å bryte, men bestemmer meg for å prøve litt til.
4: Ok
5: Når jeg kutter mellom de to parallelle sporene sør for posten så detter skia av blir da stående et min til for å feste bindingen på nytt. Når jeg kommer inn i posten så møter jeg Benjamin. Han redder løpet mitt med at jeg får bytte ski med han. Tusen takk for det!
6-14: Bra periode! Kommer litt inn i flyten, men gjør en del småfeil.
15: Bra helt til jeg kommer til kraftledningen mellom 21 og 22. Den er fjernet og finnes ikke i terrenget. Jeg blir da veldig usikker på hvor jeg er og bestemmer meg for å safe og finne ledningen. Ettersom den ikke finnes så bruker jeg ca 3 min på å lete etter den før jeg bestemmer meg for å bare gå til knekken helt nord i løypa. Til sammen taper jeg 4min på kartfeilen. Veldig irriterende i etterkant.
16-17: Etter megabommen så blir løpet rotete. Ut fra 16 går jeg noen meter feil veg til 23 før jeg snur.
18-24: Kommer meg greit rundt, men ligger ikke godt på forskudd og gjør mange småfeil.
24-mål: Når jeg kommer til 24. post så er jeg helt sikker på at det er kartbytte. Ettersom det ikke finnes noe mål, blir jeg stående å se meg rundt. Jeg snur også kartet for å se om det er mer løype på andre siden. Etter ca 45sek med grubling så kommer en annen løper som ser hvor mål er. Når jeg kom i mål spurte jeg etter neste runde, men jeg fikk beskjed om et det ikke var noe mer. Ble litt forvirra, men viser jeg at det var enda en feil med kartet.
Alt i alt et løp med mye tull, men jeg var ikke den eneste så det holdt til sølv.
Vis kommentarer (0)
 
NM Ski-o Lang  (05.02.2022) NM Ski-o Lang  (05.02.2022)